one-world

Kindertraining “One World”

De afgelopen jaren heb ik in mijn coaching praktijk, in mijn werk en mijn opleiding tot trainerschap veel ervaring opgedaan met kinderen en hun specifieke problematiek. In een bijzondere samenwerking met Nanneke de Vos (collega trainer en coach) hebben wij onderstaande kindertraining ontwikkeld.

“One world” kindertraining

  • Een training voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.
  • Een training waarin kinderen op een bijzondere en zeer effectieve manier een boost krijgen in hun zelfvertrouwen.
  • Liefde en zorg voor anderen kinderen en volwassenen, het oordeel mechanisme veranderd. Het kind ervaart meer dan de buitenkant. Het kind is beter in staat om samenwerking te creëren met anderen.
  • Een training die het gedrag van kinderen door de groei van het (zelf)vertrouwen in positief opzicht veranderd.

Data komende trainingen

 Juni 2018 

Locatie: Trainingszaal van Dierenambulance Amsterdam

Adres: Voorlandpad 2 te Amsterdam

Zaterdag 16 juni 2018 van 10.00 uur tot 17:00 uur.

Zondag 17 juni 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Ouder (s) zondag 17 juni 2018 aanwezig om 16:00 uur korte nabespreking.

September 2018

Data worden later bekend gemaakt.

 

Achtergrond

Kinderen groeien op in een cultuur van perfectionisme en dat begint al van jongs af aan. Waardoor de spontaniteit, creativiteit en zelfvertrouwen enorm afgeremd of beperkt wordt. Van jongs af aan worden wij al gewezen op kijk uit, pas op, dat is niet goed, dit is niet goed… Je wordt bang om fouten te maken. Doe maar gewoon…Kinderen worden daardoor minder spontaan, creatief en assertief. Het zelfvertrouwen van het kind gaat naar beneden. Bij het kind ligt de focus op wat het beter kan doen of wat het niet goed doet, en gaat zich al jongs af aan richten op wat wordt ervan mij verwacht,waar moet ik op letten, in plaats van wat kan ik allemaal.

Informatie

Deze training laat het kind door een combinatie van spel, uitleg, en in de groep met andere kinderen gezamenlijk dingen doen en ondernemen, ervaringen opdoen, waardoor het zelfvertrouwen van het kind groeit.

De kosten van de training zijn €250,- euro inclusief btw. Voor de training vind er een intake met ouders en kind plaats. De intake zal door een van de trainers worden gehouden.

Onderdeel van de training is dat de kinderen leren naar hun successen te kijken, het herkennen dat er diverse communicatiestijlen zijn, en er mee om leren gaan, een proces waarin de kinderen elkaar beter leren kennen.. De training zal veel ervaringsleer kennen (spel en bewegen, binnen en buiten).

Voor informatie over de training kan je telefonisch contact opnemen met;

Nanneke de Vos telefoonnummer 06-14517915 of

Francisca Borsboom telefoonnummer 06-19206237

Je kan ook een email sturen naar info@iworktheenergy.com of vul onderstaand formulier in.

bandjes-1ste-training

 

Samenvatting
Training
Kindertraining “One World”
Amsterdam,
Start op
maart 10, 2018
Eindigt op
maart 11, 2018
Prijs
EUR 250