cropped-IMG_22072

NEI coaching

NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie en is ontwikkeld door arts Roy Martina. NEI is een samen-gestelde methode van Oosterse en Westerse inzichtgevende en oplossingsgerichte technieken. NEI is gebaseerd op principes uit onder andere acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en toegepaste psychologie.

NEI  is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen. Het is een effectieve methode. Als een emotie niet goed is verwerkt dan kunnen blokkades en niet dienende gedachtes en/of gedrag ontstaan. Deze kunnen het door jou gewenste resultaat blokkeren.

NEI is een snelle inzichtgevende methode om inzicht te geven in de oorzaak en/of de overtuiging die de gewenste oplossing blokkeert. Iedereen, volwassenen, kinderen  baseren gedrag o.a. op eerder opgedane ervaringen, bewust en/of onbewust.

 

Wanneer NEI?  

NEI en kinderen

Afgelopen twee jaar heb ik veel kinderen en één van de, of beide ouders via de NEI coaching op een zeer effectieve manier inzicht gegeven waar de (gedrags) problemen van het kind vandaan komen. Kinderen vertelden mij en de ouder(s) op een bijzondere manier hoe bepaalde problemen zijn ontstaan en/of welke benadering het kind zal dienen om het ongewenste gedrag op te lossen.

Kinderen en hun ouders heb ik geholpen met het o.a. het oplossen van slaapproblemen, hooggevoeligheid, gebrek aan zelf (vertrouwen), poepangst, woedeaanvallen, onzekerheid en gedragsproblemen.

Kosten kinderen: De intake is gratis en vindt altijd plaats bij het kind thuis. Vervolgafspraken (minimaal twee/maximaal vier) kosten € 85,- per afspraak, en duren tussen de anderhalf en twee uur.

Foto Quint

NEI en volwassenen

Afgelopen jaren heb ik vele volwassenen gecoacht op onder meer de gebieden: relatieproblemen of het hebben van geen relatie, zwangerschap of het uitblijven ervan terwijl daar geen medische aanleiding voor was, (zelf)vertrouwen, angstaanvallen, problemen die voortkomen uit HSP, geen werk, werkproblemen, etc.

Kosten: Intake is gratis. Vervolgafspraken (minimaal twee /maximaal vier) kosten € 85,- en duren tussen de anderhalf en twee uur.

 

Mocht je twijfelen of NEI voor jou de oplossing is, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

Onderstaand een aantal ervaringen van cliënten.

“Deze cliënten hebben door middel van de NEI coaching en de manier waarop zij de informatie hebben geïntegreerd onderstaande resultaten gerealiseerd.”

 

Cliënt M.

Ik ben aan de Nei gekomen op aanraden van een moeder op het schoolplein.

Ik ben de Nei sessies gaan doen voor mijn zoontje van 3,5 jaar oud.  Eerlijk gezegd ik was de wanhoop nabij. En dacht ik heb niks te verliezen.  Ik wist ook totaal niet wat ik verwachten moest bij de Nei. Mijn zoontje werd nl bijna iedere nacht 6 a 7 keer wakker en dat vanaf zijn geboorte! Had al van alles geprobeerd.  (Kamertje veranderen. Lavendel druppels.  Homeopathische druppels.  Etc etc) Bij de intake van de Nei kwam daaruit dat hij 2 sessies nodig zou hebben.

Na de eerste sessie ging ik naar huis met 1 zinnetje dat ik tegen mijn zoontje moest zeggen als geruststelling. De eerste nacht werd hij 3 keer wakker (al een hele verademing) de 2e nacht sliep hij door zonder wakker te worden!  (toevallig dacht ik nog) maar niks is minder waar. We zijn nu een week of 7 verder en hij slaapt nog steeds iedere nacht door! Sessie 2 was 3 weken na de eerste.  Daar ging het om zijn luier. (Hij wilde namelijk niet zindelijk worden). Ik ging weer met een paar zinnen naar huis en binnen 2 weken was hij zindelijk!

Ik raad het echt iedereen aan.  Zou willen dat ik het 3,5 jaar eerder geweten had dat er Nei bestond. En Francisca een heel fijn mens om dit mee te mogen doen.

Voor mijn zoontje waren  er zulke mooie resultaten behaald dat ik ook met mijn andere zoontje naar Francisca ben toe gegaan. Het is een heel leuk en slim jongetje. Hij is alleen vreselijk onzeker en heeft een heel laag zelfbeeld.
Hij zei met regelmaat tegen mij “mama ik ben geen leuk jongetje ” Nou dat is vreselijk als je kind van 6 dat zegt!

Bij de intake kwam eruit dat ook hij 2 sessies nodig zou hebben. Bij de eerste sessie werd er al snel veel duidelijk. Hij heeft rondom de geboorte van zijn broertje het gevoel gekregen dat hij heel perfectionistisch moest zijn en hij ligt qua intelligentie wat voor op zijn leeftijdsgenootjes waardoor hij het gevoel had dat hij anders was en dat wilde hij niet accepteren. Twee sessies verder zegt hij uit zichzelf tegen mij. Mama ik hoef niet meer zoveel tegen mezelf te praten in mijn hoofd. En na de eerste schooldag kwam hij zo blij uit school. Hij zegt nu met regelmaat mama ik voel me zo fijn in mijn hoofd!! Dus ook bij hem heeft Francisca weer ontzettend geholpen.”

 

Cliënte R.

“Ik kwam met Francisca in aanraking door een vriendin.

“Ik kwam voor mijn zoontje van 6 jaar. Hij had erge woede aanvallen van het ene op het andere moment. Dan viel er niet meer met hem te communiceren. Hij bleef daar wel 1 tot 1,5 uur in hangen. Op school werd dat ook een probleem en er werd ons gezegd dat er iets moest gaan gebeuren/veranderen. Dat werd Nei. En ik ben er heel blij mee dat ik daarvoor heb gekozen. In 2 sessies met mij en een afrondend gesprek met mijn zoontje erbij hadden wij bereikt dat er geen woede aanvallen meer zijn. We kwamen er achter dat hij iets overnam wat hij in ons gezin waarnam. Wij hadden daar geen idee van. Hij dacht dat normaal gedrag was. Maar wij weten dat we eruit kunnen stappen. Dat hebben we hem laten zien en met hem daarover gepraat.  Hij kreeg letterlijk inzicht dat het zijn keus is. En hij dus ook kan kiezen om eruit te stappen. Hij heeft geen woede aanvallen meer laten zien sinds dat moment.”

 

Cliënte L.

“Francisca super bedankt voor jouw professionele aanpak!

Ik ben 4 keer bij Francisca geweest, de eerste keer was een hele uitgebreide intake waarin zij mij van alles heeft uitgelegd over de NEI coaching en hoe zij werkt. Zij kon mij coachen. Ik had toen net een vreselijk verlies mee gemaakt, mijn baby’tje van bijna 24 weken stierf in mijn armen door de vroeggeboorte. Ons eerste kindje, zo lief,mooi en gewenst. Toch wilden ik en mijn partner z.s.m. weer zwanger worden,niet om haar te vervangen,dat kan immers niet en zij bleef hoe dan ook altijd ons eerste kindje,maar wel om onze lege papa en mama armen weer wat te vullen. Ik was er obsessief mee bezig en nu lukte het niet meteen. Francisca ontdekte dat er veel meer dingen bij mij speelden,zelfs emoties en overtuigingen die ik al sinds mijn eigen kindertijd had. Zij heeft de weg voor mij vrij gemaakt om weer opnieuw zwanger te raken dit geloof ik, ik moest mezelf weer alles gunnen in het leven. Het huiswerk was dat ik opschreef wat ik mijzelf allemaal gunde,dat was de nieuwe zwangerschap maar ook het kopen van een huis waar we al 3 jaar naar op zoek waren. Beide dromen kwamen zomaar ineens plotseling uit. Met zoveel verdriet kwamen er toch twee hele positieve wendingen op ons pad. Inmiddels ben ik iets meer dan 12 weken zwanger en zijn we nog wel angstig maar wel intens dankbaar voor dit broertje of zusje en alle hulp van Francisca. Ze is een heel warm en oprecht mens, die veel te bieden heeft bij wat voor problemen dan ook.”

 

Cliënte C.

“Al jaren zag mijn liefdesleven er rommelig uit. Ik wilde graag een exclusieve, gecommitteerde liefdesrelatie maar in de praktijk duurde mijn relaties om uiteenlopende redenen nooit langer dan 3 maanden. Ik was me er al wel een tijd van bewust dat ik hier zelf een groot aandeel in had maar kon het niet oplossen. In mei 2013 zag ik Francisca 2 keer voor een nei sessie. Nu 2 jaar later kan ik zeggen dat ik sinds juli 2013 de gewenste relatie heb en dat ik zelfs al mama ben mogen worden van 2 fantastische kindjes. (14 maanden en 2 maanden) nei en Francisca hebben mij de mogelijkheid gegeven opnieuw in mezelf te geloven op dit gebied. Het heeft er in mijn relatie voor gezorgd dat ik makkelijker communiceer, meer durf te vertrouwen op mijn intuïtie en gelukkig durf te zijn zonder bang te zijn dat het misgaat.”

 

Feedback op LinkedIn van een cliënte.

“Het coachingstraject dat ik bij Francisca heb gedaan, heeft me in korte tijd veel gebracht. In slechts vier afspraken heb ik veel helderheid gekregen over waar ik zowel persoonlijk als professioneel sta en heb ik het lef gevonden om keuzes te maken en te genieten van het effect ervan. De coaching op zich en vooral de rust, duidelijkheid en liefde waarmee Francisca coacht was een bijzonder goede ervaring.”

 

Cliënte A.

“Ik ben NEI therapie gaan volgen voor onze dochter van 3 jaar oud. Via een kennis ben ik bij Francisca terecht gekomen. Daarvoor had ik nog niet eerder gehoord over NEI therapie.

Onze dochter van 3 jaar oud heeft vanaf haar geboorte veel gehuild en nooit langer dan 3 nachten achter elkaar doorgeslapen. De stress die het bij haar en ons met zich meebracht, is niet te omschrijven. We hebben van alles geprobeerd en op een gegeven moment zelfs een geheel gluten en melk vrij dieet gevolgd. Maar zelfs dat zorgde er niet voor dat onze dochter ging doorslapen. We waren oververmoeid en radeloos en konden niks anders doen het maar te accepteren, dachten we.

Tijdens de intake werd er bepaald dat er twee sessies nodig waren om het slaapprobleem op te lossen. Uit de eerste sessie kwam al snel naar boven dat onze dochter een emotie van mij had overgenomen tijdens de zwangerschap. Mijn taak was om die emotie te benoemen en ik kreeg een huiswerk opdracht mee die ik met haar moest gaan doen. Een paar nachten later sliep ze al veel beter en twee weken later sliep ze geheel door. Tijdens de tweede sessie kwam er nog aan het licht dat ze meer moest gaan drinken, maar voor de rest was het goed.

Wat een verlichting en ruimte volgde er toen! We zagen haar veranderen van een lusteloos, tenger meisje in een energiek volle meid die groeit en ontwikkeld. Ze slaapt iedere nacht als een roosje. Echt ongelofelijk!

Francisca is een vrouw die met beide benen op de grond staat. Ik heb veel van haar kennis en levenservaringen geleerd en ben haar enorm dankbaar!”

Samenvatting
Nei Coaching
Gebruikers Waardering
5 based on 2 votes
Type Coaching
Nei Coaching
Door
I WORK THE ENERGY,
Werkgebied
Nederland
Omschrijving
NEI Coaching is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen